غذاهاي عجیب تایلندی

اخبار گردشگریو تورهای تفریحی تایلندو دانستنی های سفرو
4 دقیقه ۱۲ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۲:۵۹

عجیب ترین غذاهای تایلندی


بر خلاف تصور عام مبنی بر شناخت غذاهای تایلندی، این کشور غذاهای عجیب و غریبی در فرهنگ خود دارد که احتمالا تا به حال نامی از آن ها را نشنیده اید. اگر شما هم کنجکاوید تا درباره 10 غذای عجیب تایلندی بیشتر بدانید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.


1- ماهی تخمیر شده 
Pla rah
چاشنی معروفی ست که از آن با نام لجن خاکستری یاد می شود و به غذاهای متعددی از جمله انواع سالاد پاپایا در کنار خرچنگ ترشی و سس ماهی معمولی اضافه می شود.
در گذشته این چاشنی به شکل خام استفاده می شد اما امروزه برای رفع نگرانی های بهداشتی آن را به صورت جوشیده مصرف می کنند.


2-خروس ترشی
Pickled cockles
یکی دیگر از تزیینات سالاد سامتوم پاپایا، خروس هایی هستند که در پایه سس ماهی خونی قرمز تیره تبدیل به ترشی می شوند و طعمی اعتیاد آور به غذا اضافه می کنند که هم ترش و هم شیرین است.


3-خمیر فلفل سوسک آبی
Nam prik maengda
خمیر نسبتا غیرجذابی که به عنوان maengda  شناخته می شود و گاهی اوقات در انگلیسی به نام "دلال محبت" ترجمه می شود.
این غذا را قطعا در منوهای غذایی غربی نخواهید یافت. برای ساخت آن سوسک های آبی مانگدا با فلفل ها در هاون کوبیده می شوند و معمولا با ماهی های خال خالی بخارپز یا سبزیجان آب پز خورده می شوند.


4-قورباغه کبابی و سوپ قورباغه
Gob yang
احتمالا تنها فرانسوی ها نیستند که از قورباغه در غذاهای خود استفاده می کنند،تایلندی ها نیز از قورباغه در غذاهای خود استفاده می کنند.
برخلاف فرانسوی ها،تایلندی ها همه ی قسمت های قورباغه را داخل ظرف می اندازند و این پروتئینی ست که معمولا در سوپ استفاده می شود.قورباغه های کباب شده بافتی نسبتا پخته شده و جویدنی مابین مرغ و ماهی دارد.

5-میگو رقصان
Kung ten
میگوهای زنده کوچک را با فلفل قرمز، سس ماهی و مقدار زیادی آب لیمو پر می کنند و در حالی که هنوز در حال چرخش هستند خورده می شوند. این سالاد یام کونگ ده یک غذای اعتیاد آور است که ترکیبی ست از پوست های لطیف، گوشت میگو در داخل، و حتی نبض صورتشان که حس می شود همراه با طعم و مزه اسیدی زنجبیل.


6-سوپ مغر خوک
Tom samung mo
این غذا یک آبگوشت فلفلی و غنی از بافت چینی ست.علاوه بر مغز خوک،تکه های گوشت خوک تا کله پاچه و پوست ماهی سرخ شده را در آن خواهید یافت.


7-تخم مرغ یک قرنی
Century egg
این تخم مرغ به خاط طعم همانند گچ و رنگ قهوه ای تیره ی سفیده و زرده خاکستری اش شهرت دارد.این تخم مرغ که با نام تخم مرغ صد ساله نیز شناخته می شود و دارای پوست صورتی روشن است،به مدت یک ماه یا بیشتر در ترکیبی از مواد شیمیایی نگهداری می شود که قلیایی بودن تخم مرغ را افزایش می دهد و به آن طعم و مزه ای متمایز می دهد.


8-لوبیا بد بو
Stink beans
این غذای مورد علاقه جنوبی های تایلند تا حدودی شبیه به لوبیا پهن هستند اما بوی بدی دارند.
آنها معمولا با گوشت خوک یا غذاهای دریایی مانند میگوی تازه همراه با خمیر میگوی خوش طعم و معجونی از ادویه های جنوبی مانند زردچوبه تازه سرخ می شوند.


9-سویچه میگو
Kung che nam pla
این غذا از میگوهای شاه پروانه ای خام است که در سس ماهی مرینیت شده و میگوها همراه با فلفل دلمه ای تازه،سیر و سبزیجات و معمولا برش هایی از خربزه تلخ سرو می شوند که همگی در کنار خود میگو همراه با یک دیپ تند و ترش مصرف می شوند.


10-تخم مورچه قرمز
Kai mot Daeng
این غذای فصلی یک افزودنی مورد علاقه به غذای شمال شرقی گانگ هد می باشد، یک سوپ قارچ با ترکیبی از تخم مورچه قرمز و چندین نوع قارچ و کدو تنبل است. تخم‌های مورچه قرمز، که از لانه‌های بالای درختان انبه کنده می‌شوند، معمولاً به عنوان بخشی از غذاهای ساده‌تر مانند سالاد یام کای موت دانگ و سوپ گانگ پاک وان کای موت دانگ، که دومی با سبزیجات سبز و شیرین محلی ترکیب می‌شود، مصرف می‌شود.

مقالات مرتبط

مقایسه پوکت و کرابی; کدام یک بهترین مقصد برای شماست؟

۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۴:۳۴
2 دقیقه
خواندن مطلب

بهترین سوغاتی های تایلند

۲۷ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۱۴:۴۵
10 دقیقه
خواندن مطلب

فستیوال ها و جشن های مهم تایلند (قسمت دوم)

۸ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۴:۵۲
4 دقیقه
خواندن مطلب

آشنایی با پوکت (قسمت اول)

۱۷ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۰:۴
3 دقیقه
خواندن مطلب

جاهای دیدنی بانکوک

۱۳ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۲:۵۲
12 دقیقه
خواندن مطلب

غذا های تایلندی

۳۰ مهر ۱۴۰۳، ساعت ۱۲:۴۲
6 دقیقه
خواندن مطلب

نظرات کاربران

نظرتان را در مورد این مطلب با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید

دیدگاه های ثبت شده

منوی سایت