غذاهای ترکیه را از دست ندهید!
به چه نوع غذاهایی علاقمند هستید؟ آیا طرفدار غذاهای تند و تیز هستید؟ یا اینکه به دنبال سبزیجات و یا بشقاب سبز هستید؟! سفر با تور ترکیه به شما فرصت چشیدن انواع غذاهای ترکیه ای را می دهد، انواع غذاهایی که شاید در طول عمرتان تجربه خوردن آن ها را نداشته اید. با تنوع غذایی که در ترکیه خواهید دید، مطمئنا هوس خوردن آن ها را خواهید داشت، و یکی از دلایلی که سبب بروز چنین چیزی می شود، آب و هوای منطقه می باشد. پیشنهاد می کنیم انواع غذاها را در ترکیه امتحان کنید، انواع خوراکی ها، سبزیجات، غذاهای گوشتی، نان، دسرها و نوشیدنی های متنوع.
در حقیقت ترک ها انواع مدل های غذایی را امتحان می کنند و با تغییرات و تنوع در تهیه غذاها، خوراکی را مقابلتان قرار می دهند که بسیار طعم لطیف و جدیدی خواهد داشت. استفاده از ادویه جات و سبزیجات معطر هم چنان بی تاثیر نیست و عطر و طعم غذا را تغییر اساسی می دهد.
معروف ترین غذاهای ترکیه، کباب است؛ البته غذای سنتی و مورد علاقه ایرانیان نیز می باشد. گفتنی است این کباب از گوشت بره درست می شود. شیش کباب، دونرکباب، اسکندرکباب، آدانا کباب و کباب هایی که دراجاق های سفالی طبخ می شوند نیز ازمعروف ترین انواع آن هستند. اما باز هم با خوردن کباب های نام برده شده، طعم جدید دیگری نیز حس می کنید، که به پنیر و مواد خوراکی بر می گردد که به عنوان افزودنی در کباب ها استفاده می شوند.
غذاهایی مثل انواع کوفته، دلمه یا پلو و خورشهای مختلف هم سرو می شوند. بسیاری از ایرانیان و یا حتی گردشگران دیگر، علاقه خاصی به بادمجان دارند، و باید خبر خوشی داد که ترک ها علاوه بر دلمه بادمجان، تبحر خاصی در تهیه انواع غذاها با بادمجان دارند.
بورک هم نوعی نان در ترکیه می باشد، نانی مخصوص که با سفری که به ترکیه می روید، آن را خواهید دید و فراموش نکنید که امتحانش کنید. در این نوع نان از ورقههایی خمیری استفاده می شود که لابه لای آن را با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر می کنند. چنین نانی را چون نوعی غذای خانگی به حساب می آید، در رستوران های ویژه ای سرو می کنند. ماهی های کبابی هامسی را قلم نیندازید که بهترین غذا را از دست داده اید اگر امتحانش نکنید.
انواع دسرهایی مثل فرنییا پودینگ شیر، باقلوا و انواع شرینی ها هم پس از غذا سرو می شود که جز بهترین های یک منو در رستوران می باشند. ساحلپ هم نوشیدنی داغی است که از شیر و پودر ساحلپ درست شده و روی آن دارچین می پاشند. این نوشیدنی تقریبا در تمامی رستوران ها وجود دارد و علاوه بر طعم خوبش، در درمان گلو درد و سرماخوردگی بسیار مفید است. انواع سوپ یا شوربا هم به همراه غذا خورده می شود.