تور دبی بهترین مکان برای امتحان کردن بهترین غذاهای خلیج فارس و خاورمیانه، شامل غذاهای ایرانی، لبنانی و عربی است. برجسته‌ترین غذاهای اینجا، پیش غذا و سالاد است . دیگر غذاهای اصلی این منطقه مجبوس، آش آسارایا، هوموس، گجیا، تبوله و مهلبیه است .

غذاخوردن در بیرون از منزل یکی از جنبه های متداول زندگی این شهر می باشد. غذای رستوران های اینجا کیفیتی عالی دارند و متناسب با هر نوع سلیقه ای می باشند. این شهر غذای منحصر به فردی ندارد بنابراین غذاهای محلی پرطرفدار و خوش مزه ی نواحی اطراف خود در خاورمیانه را ارائه می دهد.

مسافران تور دبی که علاقه مند به فست فود هستند خوب است بدانند که فست فودهایی که به سبک غربی تهیه و سرو می شوند در این شهر به وفور پیدا می شود. علاقه مندان به غذاهای خانگی می توانند به رستوران های زنجیره ای مانند مک دونالد , کی اف سی (KFC) , کینگ برگر (Burger king) و… مراجه کنند.

مسافران تور دبی خوب است بدانند که کافی شاپ های ارزان این شهر نیز بعد از غروب آفتاب محیطی کاملا رومانتیک , زیبا و دلچسب با هوایی دلنشین را برای خوردن غذا و نوشیدنی ایجاد می کنند . اگر شما هم از آن دسته آدمایی هستید که وقتی به جایی سفر میکنید اولین چیزی که بفکرتان میرسد چشیدن طعم غذاهای بومی آن منطقه و کشف رستورانهای خاص است ، باید بگوییم در تور دبی احتمالا وقت کم بیاورید !!

در این مطلب به بهترین غذاهایی می‌پردازیم که متعلق به کشور امارات و به‌ ویژه شهر دبی است , با ما همراه باشید :

شتر شکم پر دبی

 

Turducken,شتر شکم پر,دبی

در کتاب رکوردهای گینس از “شتر شکم پر” به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و پرحجم‌ترین غذاها نام برده شده است. از دید هر کسی که این غذا را امتحان کرده، چیزی ورای لوکس است. برخی اوقات تصور می‌شود که این غذا، افسانه‌ای بیش نیست و نقدهای بسیاری درباره‌ی آن شده است. با این حال، این شتر سوخاری خوشمزه، شگفت انگیز و بزمی در مراسم‌های قبیله‌ای اعراب سِرو شده و امروزه در خانه‌ی اشراف تبدیل به جواهر مراسم‌ها شده است. این غذای شکم پر چندلایه‌ای از مرغ، تخم مرغ، ماهی و گوسفند همراه با گوشت شتر است.

الهریس (Al Harees)

الهریس

کسانی که این غذا را امتحان کره‌اند، می‌دانند همان حلیم ایرانی است که با پخت طولانی گندم و بره تهیه می‌شود که دارای طعمی دلپذیر و بافتی نرم و دلنشین است. می‌توانید این غذا را با نمک یا شکر میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

فلافل

فلافل,

در خاورمیانه این غذا به نام طعامیا شناخته می‌شود و یکی از پرطرفدارترین غذاها در کشورهای عربی شرقی و هم چنین ایران است. هم چنین دارای شهرت پرطرفدارترین خوراکی فلسطین است. این غذا معادل سیب زمینی سرخ شده است و معمولا کنار غذا سِرو می‌شود.

هوموس (Hummus)

Hummus

 

هوموس، یک سس مشهور از فرهنگ خاورمیانه. این غذا با نخود، روغن زیتون، ارده، آبلیمو، سیر و نمک تهیه می‌شود. هوموس با نان پیتا و به عنوان پیش غذا سِرو می‌شود. هنگامی که صحبت از هوموس به میان می‌آید، نمی‌توان شاوارما را فراموش کرد! حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

گجیا ( Ghuzi)

Ghuzi

گجیا یکی از مشهورترین غذاهایی است که در اکثر رستوران‌های شهر سرو می‌شود و در میان پرافتخارترین غذاهای رستوران‌های این شهر قرار دارد. این غذا از بریان کردن یک بره‌ی کامل تهیه می‌شود و با برنج، سبزیجات و دانه‌های روغنی سرو می‌شود. اگر دوست دارید که طعم اصلی غذاهای عربی را بچشید، سفارش این غذا را فراموش نکنید.

مجبوس (machboos)

machboos

مجبوس، غذایی فوق‌العاده‌ ویژه این شهر است که با بره‌ی ادویه زده، گوجه فرنگی، خورشت و برنج تهیه می‌شود. یک غذای مخصوص پرادویه که شهرت‌اش را با “لومی” به اشتراک می‌گذارد. برای وسعت بخشیدن به ذائقه‌تان، باید این غذا را امتحان کنید و هنگامی که مزه آن را چشیدید، دوباره سفارش ندادنش بسیار دشوار است.

شاوارما (Shawarma)

Shawarma

شاوارما، غذای مشهور و پرطرفدار است که شهرت بسیاری در سرتاسر آسیا دارد. این غذا از گوشت بره و مرغ به همراه سبزیجات رنگارنگ، سیب زمینی سرخ شده، خیارشور و سس سیر تهیه می‌شود. امروزه طعم و آماده سازی این غذا در هر جا متفاوت است، با این حال، نمودار شهرت این غذا هیچگاه رو به پایین نرفته است.

تبوله (Tabbouleh)

Tabbouleh

تبوله، نسخه‌ی گیاهی آشپزی عربی. این غذا یک سالاد است که به طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریزشده به همراه سیر و پیاز و روغن زیتون، آبلیمو و نمک تهیه می‌شود. این غذا نه تنها سلامت را تقویت، بلکه اشتها را نیز به روشی متعادل تحریک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *