تورهای گوانگجو

تور نمایشگاهی گوانگجو ، تور گوانگجو


جهت مشاوره خرید تور با شماره تلفن 02141326 تماس بگیرید

تور گوانگجو

در این مطلب به زیر مجموعه ای از تور گوانگجو می پردازیم، که می توانند شامل تعداد روزهای اقامت مسافران باشند، به طور مثال ممکن است تور گوانگجو به صورت هفت شب و هشت روز اقامت در هتلی پنج ستاره باشد، که همراه با صبحانه، ناهار، شام باشند، بسته به نوع و روزهای تور گوانجو ممکن است چند روزی را به گشت و گذار و تفریحات اختصاص دهند، سپس برنامه های دیگری در پیش داشته باشند. در این تور گوانجو، به دلیل اینکه بسیاری از مسافران با زبان چینی آشنا نیستند، می توانند از امکان داشتن مترجم زبان فارسی و چینی بهره ببرند. حتی ممکن است بیمه مسافرتی هم به مسافران تعلق پیدا کند.

 هتل های پیشنهادی کشور چین درتور چین که می توانید در آن اقامت داشته باشید :

  • هتل بیجینگ ماریوت سیتی وال

هتل Beijing Marriott City Wall با ارائه امکاناتی نظیر اقامت لوکس، نظافت شبانه روزی، مرکز آب گرم، استخر سرپوشیده گرم و 5 رستوران و بار از میهمانان خود استقبال میکند. اتاقهای بزرگ هتل از شیشه های دو جداره، تلویزیون با گیرنده ماهواره، میز کار و سیستم تهویه مطبوع برخوردار میباشند.

  • هتل هیلتون بیجینگ

هتل Hilton Beijing، در فاصله 20 دقیقه ای با ماشین تا فرودگاه بین المللی پکن و جاذبه هایی همچون میدان Tiananmen قرار گرفته است. هتل با ارائه خدماتی از قبیل دفتر گردشگری، استخر سرپوشیده و رستوران های شبانه روزی پذیرای میهمانان خود میباشد.

  • کراون پلازا سان پالاس بیجینگ

هتل Crowne Plaza Sun Palace Beijing، در منطقه Taiyanggong، و تنها در فاصله یک کیلومتری مرکز بین المللی نمایشگاه های شهر پکن قرار گرفته است. هتل اقامتی را به همراه 4 رستوران، یک استخر سرپوشیده، زمین تنیس و پارکینگ رایگان به میهمانان ارائه میدهد.

  • هتل بیجینگ ماریوت نرتایست

هتل Beijing Marriott Northeast، در مرکز منطقه تجاری Chaoyang واقع و امکاناتی را از قبیل اقامت لوکس، تلویزیون های LCD 42 اینچی، استخر گرم سرپوشیده، مرکز آب گرم، مرکز بدنسازی و 5 رستوران به میهمانان ارائه میدهد .

تور چین | تور مالزی |تور دبی | تور ارمنستان | تور تایلند 

تور چین

تور چین

این روزها با وجود خطوط هواپیمایی ارزان قیمت ، سفر به قدیمی ترین کشور جهان آسان تر شده است. در کشور چین مکان هایی وجود دارد که همه آنها را می شناسند ، مثلا شهر ممنوعه، میدان تیان آن من و دیواربزرگ چین. همه ما این مکان ها را می شناسیم و اگر به تور چین برویم  مطمئنا سری به آنها خواهیم زد. بنابراین تصمیم گرفته ایم تا مکان هایی را به شما معرفی کنیم که کمتر با آنها آشنا هستید .

برخی از مکان های دیدنی کشور چین که بهتر است در تور چین از آنجا دیدن کنید …

nav-bott1

  •  شهر لی جیانگ

    شاید بتوان لی جیانگ را ونیز از نوع چینی دانست. اگرچه بخش عمده این شهر مدرن و پرجمعیت است، “لیجیانگ قدیم” منطقه ای روستایی مملو از کانال ها، پل های سنگی، معماری سنتی چین و فرهنگ و سنت اصیل چینی است، که دیگر نمی توان آن را به اسانی در چین مدرنیزه شده پیدا کرد.

  • غارهای ژیجین

    این غارهای عظیم الجثه مساحتی معادل 30000 متر مربع را پوشش داده و ارتفاع سقف آنها گاهی به 185 متر می رسد. اگرچه رودخانه ای که سال ها پیش این غارها را به وجود آورد دیگر جریان ندارد، هنوز نهرها و جریان های آب زیرزمینی راه خود را به سمت ساختارهای سنگی عجیب می پیمایند.

  • گویلین

    این شهر را زیباترین شهر چین می دانند. گویلین در کنار رودخانه لی در جنوب چین قرار گرفته  و جنگل های سرسبز و طبیعت فوق العاده چین آن را احاطه کرده اند. علیرغم گرایش روزافزون چین به غرب و فرهنگ غربی، گویلین همچنان تاریخ غنی خود را حفظ کرده است.

    تپه خرطوم فیل، رودخانه شکوفه های هلو، و آبشار گودنگ جزو جاذبه های این شهر محسوب می شوند.

  • کوه چان بای شان

    رودخانه ای به نام رودخانه بهشت در کنار این آتشفشان خاموش جریان دارد. این منطقه بهارهای گرمی دارد و پارک ملی که در کنار آن واقع شده است محل زندگی گونه های جانوری مختلفی از جمله خرس ها، گوزن ها، پلنگ ها و غیره است.

  •  پارک ملی دره 9 روستا

شهرت این پارک ملی به آبشارها، روستاهای تبتی، رودخانه های خوشرنگ و جانوران منحصر به فردی که دارد بر می گردد. این پارک بیشتر به رویا شبیه است تا واقعیت. در بعضی از 9 روستایی که این دره نام خود را از آنها گرفته است هنوز ساکنانی وجود دارد.

گردش در سراسر این پارک و مشاهده ویژگی های منحصر به فرد آن حدود 3 روز وقت لازم دارد.

  • راه آهن چینگهای، تبت

این راه آهن متفاوت و منحصر به فرد مرتفع ترین راه آهن جهان است و پنجره های قطارهای آن به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند اکسیژن کافی به داخل بفرستند.

ارتفاع این خط آهن 1956 کیلومتری به 4000 متر و سرعت آن به 120 کیلومتر بر ساعت می رسد. بهای بلیط های این قطار از 226 یوان شروع می شود و حتی مسیر پکن تا لهاسا تنها 1260 یوان هزینه خواهد داشت.

این قطار از کوهستان ها، رودخانه ها و علفزارهای دورافتاده می گذرد. در طول مسیر پکن به لهاسا حدود 49 ایستگاه وجود دارد. بنابراین مسافران می توانند از قطار پیاده شوند و به اطراف سری بزنند.

تور چین

تور چین

تور چین

تور چین

   

  آب و هوا 

   آب و هوای کشور چین که لازم است قبل از رفتن به تور چین بدانید :

آب و هوای این کشور بسیار متنوع می‌باشد از مناطق گرمسیر و بارانی در جنوب تا بسیار سردسیر شمال را شامل می‌شود . چین دارای آب و هوایی چهار فصل است و در بعضی نقاط آن به فاصله تنها چند کیلومتر چند نوع آب و هوا وجود دارد .

فصل‌هاي بهار و پاييز مناسب‌ترين زمان‌هاي سفر به چین هستند در حالي كه مناطق شمالي چين در اكثر فصل‌ها داراي سرما و يخبندان شديد هستند در اواسط تابستان بيشترين توريست را به خود جذب مي‌كند. در شهر‌هاي مركزي تابستان گرم و شرجي از اواخر بهار تا اوايل شهريور ادامه دارد و اين در حالي است كه در اين زمان در مناطق سردسير و شمالي چين بارش‌هاي موسمي بسيار زياد است. فصل توفاني در سواحل شمال شرق چين از اوايل مرداد تا اواخر شهريور است.

 
                        

   فرهنگ

برخی از فرهنگ های کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

فرهنگ و آداب و رسوم چین

سال نو چینی از مهم ترین تعطیلات سنتی مردم چین است. گاهشماری چینی، گاهشماری ترکیبی شمسی- قمری است و حرکت خورشید، ماه و ستارگان، تعیین کننده روزها، ماه‌ها و سال‌ها هستند. سال نو، با پدیدار شدن ماه در نخستین روز سال آغاز می‌شود و به همین علت گاه به آن سال نوی قمری نیز گفته می‌شود. جشن سال نو، عموماً پانزده روز به طول می‌انجامد و با جشن فانوس پایان می یابد.

 آداب و رسوم سال نو در کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

چینی‌های بودایی، در این روز از خوردن گوشت پرهیز می‌کنند. بودائیان بر این باورند که روشن کردن آتش و استفاده از کارد در روز اول سال نو، خوش یمن نیست؛ بنابراین معمولاً غذای این روز، از قبل پخته می‌شود. همچنین در این روز، چینی‌ها به دیدار و بازدید بزرگترهای خانواده می‌روند. رقص شیر یکی از کهن‌ترین آیین‌های چینی است که در این روز انجام می‌پذیرد. برخی خانواده‌ها برای از بین بردن شرّ ارواح خبیثه، این گروه‌های عروسک گردان را به خانه دعوت می‌کنند تا با آهنگ‌ها و رقص‌های خاص، بدیمنی این روز را از بین ببرند. از دیگر آداب و رسوم این جشن، هدیه پاکت سرخ است.

 جشن فانوس

جشن فانوس، جشن سنتی چین است که در روز پانزدهم نخستین ماه سال قمری در گاهشماری چینی جشن گرفته می‌شود؛ این جشن نمایانگر پایان سال نوی چینی است، و آماده‌سازی برای آن از روز دهم سال نو آغاز می‌شود. در این روز در بین چینی ها مرسوم است که ردیف‌هایی از شمع را در جلوی خانه‌هایشان روشن می‌کنند و هنگام شب، فانوس در دست،مسیر می‌پیمایند. ریشه این جشن به امپراتوری هان و بیش از 2000 سال پیش بازمیگردد.

 آداب و رسوم در اعیاد کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

عید بهار در چین:  از9 فوریه سال جاری ایام عید بهار سنتی چین آغاز می‌شود. عید بهار در واقع همانند عید نوروز ایران عید ملی فرخنده و پرنشاط است. به طور کلی از قدیم الایام سال در تقویم کشاورزی چینی با 12 نام حیوان یعنی گاو، ببر، مار، موش، خوک، میمون، خرگوش، اسب، خروس، گوسفند، سگ و اژدها مشخص شده است.

در روایات قدیمی‌چین اژدها همواره به موجودی صاحب نیرو و قدرت جسورا و بیباک ترسیم شده است و از دیدگاه مردم چنین روحیه ای دقیقا سمبل ایده ال ملت چین است. مردم اژدها این حیوان افسانه‌ای را می‌پرستند و آرزومندند تا اژدها خجستگی و میمنت را برایشان به همراه بیاورد.

به رسم و عادت عامیانه در چین ایام عید بهار از 23 دسامبر شروع می‌شود و تاعید فانوس در تاریخ 15 ماه آینده خاتمه می‌یابد که جمعا سه هفته طول می‌کشد. به منظور گرامیداشت ایام عید از شهرها گرفته تا دهات، مردم فعالیتهای مختلفی را انجام می‌دهند و جشنهایی برپا می‌کنند. درروستاها کشاورزان به خانه تکانی و شستن البسه و لحاف وغیره می‌پردازند تا با پاکی و پاکیزگی به پیشواز سال نو بروند. آنان همچنین کیکهای گوناگونی مانند مشکلات و آب نبات، کیک، گوشت و سبزیجات برای پذیرایی از مهمانان تهیه می‌کنند. درشهرهای بزرگ مقدمات عید نیز از مدتها قبل ازعید شروع می‌گردد. سازمانها و ادارات فرهنگی و گروههای هنری برنامه‌های هنری خود را آماده می‌سازند و در پارکها برنامه‌های تفریحی و بازی‌های گروهی جدید و بیشماری برای مردم انجام می‌شود. موسسات تجاری نیز برای اقناع مشتریان خود کالاها و اجناس متنوع را از کشورها و حتی خارج از چین وارد می‌کنند.

عید بهار چین همانند عید نوروز ایران عید ملی فرخنده و پرشکوه و پر نشاط است. به طور کلی در نواحی مختلف چین رسوم و عاداب سنتی برای برگزاری این عید متفاوت است. 
اما ضیافت شام با حضور کلیه اعضای خانواده درشب آستانه عید چه در شمال چه در جنوب کشور لازم و ضروری است. در جنوب این غذا غالبا از بیش از 10 خوراک تشکیل می‌شود که در میان آنها ماهی و خوراکی تهیه شده از خمیر لوبیا باید دیده شود. زیرا این دو خوراک در تلفظ به چینی با ” مرفعه بودن ” تقریبا یکی است.. دربعضی مناطق مردم به آتش زدن ترقه و آتش بازی هم می‌پردازند. ازاول سال نو اعضای خانواده ملبس به لباسهای زیبا و نو به استقبال مهمانان و یا دیدار از خویشاوندان و دوستان می‌پردازند.

آنان هنگام ملاقات جملات مبارکی چون ” سال نومبارک” و ” یا عید بهار مبارک باد “را می‌گویند و سپس به خوردن میوه و شکلات و چای مشغول می‌شوند و با هم گفت و گو می‌کنند. در ایام عید بهار برنامه‌های هنری و تفریحی جالب توجه و رنگارنگ است. دربعضی جاها اپراها و فیلمهای ویژه عید به معرض نمایش گذارده می‌شود و د ربعضی مناطق دیگر برنامه‌های هنری عامیانه نظیر رقص شیر، یان گو و رقص با چوب پا و غیره به این ترتیب محیطی مملو از وجد و شعف و شادی برهمه جا حکمفرما است.

گفتنی است که برحسب کردن تابلوهای خونویسی ونقاشی‌های ویژه عید بهار روی دیوار، روشن کردن فانوس نیز از جمله برنامه‌های عید بهار است. درایام این عید جشن فانوس نیز جلوه ای خاص دارد.

فانوسهای رنگی درواقع از جمله هنرهای دستی و سنتی مردمی‌چین است. مردم با دست داشتن اشکال مختلف متنوع فانوسها که بر روی آن شکل حیوانات مناظر طبیعی و چهره‌های قهرمانان ترسیم شده است در یک جا جمع می‌شوند و شادی می‌کنند.

هفتمین شب ماه هفتم: هفتمین روز ماه هفتم به تقویم سنتی چین به عنوان ” روز عشق چین” در میان مردم رایج شد. این روز هم عید دختر، عید آرزوی کسب مهارت نامیده شد. در سالهای گذشته، این روز برای دختران چین مهمترین روز محسوب می‌شد.

طبق اساطیر چین، گاوچران و خانم بافنده در شب هفتم ماه هفتم در آسمان به وصل رسیدند. به همین دلیل، دختران نیز با آماده کردن سبدهای میوه دعا می‌کردند که مثل آن خانم بافنده عشق پایدار داشته باشند.

داستان گاوچران و خانم بافنده معروفترین داستان عشق چین به شمار می‌آید. می‌گویند: گاوچران پسر فقیری بود و با گاو خود زندگی می‌کرد. خانم بافنده دختر امپراتور آسمان بود. روزی خانم بافنده به دنیا هبوط کرد و گاوچران را دید.

آن دو نفر دوست و بتدریج عاشق دیگر شدند. خانم بافنده چون می‌خواست با گاوچران ازدواج کند، تصمیم گرفت دیگر به آسمان برنگردد. ولی به زودی امپراتور آسمان متوجه شد که دخترش گم شده و خیلی عصبانی شد. او نمی‌گذاشت که دخترش با مردم عادی ازدواج کند. خانم بافنده نمی‌توانست از پدرش سرپیچی کند و به آسمان رفت. بدین جهت، زن و شوهر پرعاطفه از هم جدا شد. گاوچران نمی‌خواست خانمش او را ترک کند و دنبال خانم بافنده رفت. نزدیک بود که پیدایش کند، ولی امپراتور به آسمان آمد و بین دو نفر یک جاده شیری وسیع گذاشت تا آنها نتوانند از آن عبور کنند. گاوچران و خانم بافنده فقط یکدیگر را نگاه می‌کردند و گریه می‌کردند. 
روزها گذشت، گاوچران و خانم بافنده آنجا ماندند. آخر عشق وفادار آنها امپراتور آسمان را تخت تاثیر قرار داد. او دستور داد: در هفتمین روز ماه هفتم، به وسیله کلاغ زاغی پلی روی جاده شیری گذاشته شود تا گاوچران و خانم بافنده همدیگر را ملاقات کنند.

بدین جهت در این شب، جوانان جمع می‌شود و به آسمان نگاه می‌کنند. مثل اینکه گاوچران و خانم بافنده را می‌بینند و به آنها تبریک می‌گویند.

یک بازی مخصوص هم در میانشان رواج داشت. یعنی مسابقه دادن تا ببینند کدام یک نخ کردن سوزن را بهتر بلد هستند. کسی که شکست می‌خورد باید هدیه کوچک به دیگران بدهد. هدف این بازی تنها مسابقه نیست بلکه جالبتر کردن عید است.

عید چون یانگ: پنجمین روز ماه پنجم به تقویم کشاورزی چین عید قایق اژدها نام دارد. در مقایسه با عیدهای دیگر، عید قایق اژدها اسامی‌گوناگون دیگری نیز دارد. این روز هم به نام‌های عید ماه، عید اشعار، عید دختر و عید ” زون زی” مشهور است.

مردم چین در عید قایق اژدها نوعی خوراک به نام “زون زی” می‌خورند.” زون زی” با برگ بامبو و برنج درست می‌شود. بدین ترتیب که درون برگ بامبو برنج و گوشت می‌گذارند و می‌پیچند و بعد آن را می‌پزند. مناسبت خوردن این خوراک در این روز مشخص است.

 فرهنگ چای چین کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

چین محل اصلی تولید چای محسوب می‌شود و قبل از کشورهای دیگر جهان منابع درخت چای را کشف و از آن استفاده کرده است. اگر به چین سفر کنید، به غیر از دید و بازدید کوه‌ها و منظره‌های معروف چین، سفر به محل تولید چای چین نیز نوعی انتخاب عاقلانه محسوب می‌شود. در آنجا می‌توانید شخصا متوجه شوید که چای چطور تولید می‌شود و می‌توانید چگونگی چای را بنوشید و مزه كنید.

 

 

 واحد پول

 اولین نکته ی مهم قبل از سفر به یک کشور خارجی و تور چین  اطلاع از واحد پول آن کشور است . باید بدانیم که در آن کشور مردم از چه واحد پولی در معاملاتشان استفاده می کنند و واحد پول ما چه  ارزشی دارد.

تور چین  را خریداری کرده اید و قبل از سفر باید بدانید که واحد پول این کشور چیست …

پول چین ژن مین بی یا ” یوان ” نام دارد که از بانک خلق چین ان را منتشر می کند. واحد اصلی پول یعنی یوان است و واحد فرعی آن “جیائو ” و فن است. هر یک یوان برابر ده جیائو و هر جیائو برابر ده فن است. اسکناس های یوان چین شامل یک یوانی ، دو یوانی ، پنج یوانی،ده یوانی، پنجاه یوانی ، یک صد یوانی است و اسکناس های جیائو نیز یک ، دو ، پنج جیائو ست( واحد پول چین )

چین دارای سکه های یک ، دو وپنج فنی است . علامت مخفف یوان ژن مین بی تبدیل ارز در چین ارزهای کشور دیگر شامل : دلار امریکا – پوند انگلیس– فرانک فرانسه – مارک آلمان –ین ژاپن – دلار استرالیا شیلینگ اتریش- فرانک بلژیک – دلار کانادا – گانبی – فرانک سوئیس – کرون دانمارک – گولدن هلند – کرون نروژ – کرون سوئد- دلار سنگاپور – رینگیت مالزی – لیره ایتالیا – مکایو بی – مارک فنلاند وغیره قابل تبدیل است . طبق مقررات قانون مدیریت ارز در چین، در داخل مرز جمهوری خلق چین،گردش ارز و تسویه حساب ارزی ممنوع ا ست . به منظور ایجاد تسهیلات برای مهمانان و هموطنان هنگ کنگی و مکائویی و تایوانی دراین کشوربرای استفاده از پول ، بانک چین و سایربانکهای مشخص ارزی ، علاوه بر انجام کارهای مربوطبه چک های مسافرتی و تبدیل اعتبار نامه بانکی به ژن مین بی، تبدیل 22 نوع ارز تابی جدید تایوان به ژن مین بی را انجام می دهند. به علاوه برای تسهیلات کسانی که به تبدیل پول نیاز دارند در بعضی هتلها و یا فروشگاه ها نیز این کار انجام می گیرد.

پس از تبدیل ارز، مهمانان هنگام ترک این کشور می توانند با رسید تبدیل ارز که اعتبار ان شش ماه است پول خود را به ارز تبدیل کنند . تبدیل ارز طبق اوضاع روز وبا قیمت های متفاوت انجام می شود.از جمله تبدیل چک مسافرتی- اعتبارنامه بانکی – حواله پول وغیره . هنگام تبدیل ارزی از جمله تبدیل نقدی ارز از بهای فروش و برای تبدیل به نقدی ارز از بهای خرید نقدی استفاده می گردد. برخی اعتبارنامه های بانکی کشورهای خارجی در چین صورت می گیرد اکنون در این کشور اعتبارنامه و کارت های بانکی قابل استفاده است .

 

               

  دین و زبان

 مذهبچین در طول تاریخ تحت تأثیر مذاهب و مکاتب فکری مختلفی بوده‌است. به طور تاریخی سه مکتب اصلی این کشور کنفوسیوس‌گرایی، بودایی، و تائویی بوده‌اند که هر یک تأثیر به‌سزایی در شکل‌گیری فرهنگ چینی گذاشته‌اند. در سنت‌های مذهبی و بومی عناصری از هر سه آنها دیده می‌شود. تحقیقی که در سال ۲۰۰۸ در روستاهای ۶ استان مختلف انجام شد به این نتیجه رسید که:

«بیش از دوسوم کل افرادی که خود را مذهبی می‌دانستند یعنی ۳۱ درصد کل افراد، نمی‌توانستند مشخص کنند که پیرو چه مذهبی هستند… آنها معتقد بودند که نیروهای فرا طبیعی بر سرنوشت انسان تسلط داشته یا بسیار تاثیرگذارند و باور داشتند که سرنوشت آنها با پیشکش قربانی به خدایان یا ارواح نیاکان قابل تغییر است. این نوع باورها و سنت‌ها ریشه عمیقی در فرهنگ سنتی چینی و عرف جوامع محلی داشتند»

تحقیقات مختلف در مورد اینکه چه میزان از چینی‌ها مذهبی هستند، نتایج متفاوتی داشته‌است. یک تحقیق در سال ۲۰۰۷ به این نتیجه رسیده که تنها ۳۱ درصد چینی‌های بالای ۱۶ سال به مذهب اعتقاد دارند اما تحقیق دیگری در سال ۲۰۰۶ میزان لامذهبی در چینی‌ها را ۴۶ درصد برآورد کرده است.

نظرسنجی دیگری از گروه تحقیقاتی هوریزون در سال ۲۰۰۷ نشان داد که ۱۱ تا ۱۶ درصد چینی‌ها خود را بودایی، ۳ تا ۴ درصد مسیحی و یک درصد مسلمان معرفی می‌کنند.

زبان

زبان رسمی چین گویش استاندارد زبان ماندارین است. حدود ۷۰ درصد مردم چین به گویش‌های مختلف زبان ماندارین صحبت می‌کنند. گویش استاندارد این زبان که برگرفته از گویش پکنی است زبان ارتباطی گروه‌های مختلف زبانی در سراسر چین است. ۲۲۹ زبان زنده دیگر نیز در چین تکلم می‌شود که اغلب آنها به گروه زبان‌های چینی از خانواده چینی-تبتی تعلق دارند. زبان‌های وو (شامل شانگهایی)، یوئه (شامل کانتونی و تایشانی)، مین (شامل هوکین)، شیانگ و هاکا از جمله مهمترین زبان‌های این گروه هستند.

زبان‌های شاخه تبتی – برمه‌ای مثل شیانگ، ناسی و یی نیز در نقاط مختلف تبت و دشت‌های یون‌نان-گویجو صحبت می‌شوند. سایر اقلیت‌های زبانی جنوب غرب چین هم جوانگ،تایلندی، دونگ و سویی از خانواده تایلندی-کادای، میائو و یائو از خانواده همونگ-مین، و وا از خانواده آستروآسیایی هستند. در شمال شرق و شمال غرب چین هم گروه‌های قومی اقلیتی زندگی می‌کنند که به زبان‌های آلتایی همچون منچو و مغولی و چندین زبان از گروه ترکی‌تبار مثل اویغوری، قزاقی، قرقیزی و سالار سخن می‌گویند. زبان کره‌ای نیز زبان مادری گروهی از اهالی مرز چین و کره شمالی است. سریکلی زبان تاجیک‌های غرب سین‌کیانگ است که به گروه زبان‌های ایرانی شرقی از خانواده هندواروپایی تعلق دارد. بومیان تایوانی نیز که اقلیت کوچکی در خاک اصلی چین هستند به زبان‌های خانواده آسترونزی سخن می‌کویند.

حروف چینی هزاران سال است که برای نوشتن زبان‌های چینی استفاده می‌شود. این نویسه‌ها به گویش‌وران زبان‌ها و گویش‌های مختلف که برای هم قابل فهم نیستند، اجازه می‌دهند که از طریق نوشتار منظور هم را متوجه شوند. در سال ۱۹۵۶ دولت چین حروف چینی ساده‌شده را معرفی کرد که امروزه چینی سنتی را منسوخ کرده‌است. الفبای استانداردی هم برای لاتین‌نویسی زبان چینی تهیه شده که به پین‌یین معروف است. زبان تبتی از الفبایی بهره می‌گیرد که از متن‌های هندی اقتباس شده و زبان اویغوری بیشتر باالفبای فارسی-عربی نگاشته می‌شود. خط مغولی و خط منچو نیز از الفبای باستانی اویغور اقتباس شده‌اند. زبان جوانگ نیز امروزه از الفبای لاتین برای نگارش بهره می‌برد.

 

 

    موقعیت های جغرافیایی

موقعیت جغرافیایی کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

مساحت جمهوری خلق چین حدود ۹٫۶ میلیون کیلومتر مربع است و پس از روسیه دومین کشور بزرگ دنیا از نظر وسعت خاکی (بدون احتساب آب‌های داخلی) است. از نظر مساحت کل کشور هم سومین یا چهارمین کشور وسیع دنیا (پس از روسیه و کانادا و باتوجه به تعریف دقیق مساحت کلی ایالات متحده آمریکا) به شمار می‌آید.

چین با داشتن ۲۲.۱۱۷ کیلومتر مربع مرز زمینی طولانیترین خط مرزی را در میان تمام کشورهای دنیا دارد. این کشور از شرق و جنوب با دریای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد، و دیگر آبهای آزاد احاطه شده‌است و با ۱۴ کشور هم‌مرز است.

چین در عرض جغرافیایی ۱۸ تا ۵۴ درجه شمالی و طول ۷۳ تا ۱۳۵ درجه شرقی قرار دارد و چشم‌اندازهای طبیعی آن بسیار متنوع است. در شرق چین در کرانه‌های رود زرد و دریای چین شرقیدشت‌های آبرفتی پهناور و حاضلخیزی با تراکم جمعیتی بسیار بالا قرار گرفته‌اند. در بخش‌های شمالی در مرز فلات مغولستان داخلی علفزارهای وسیع مشاهده می‌شود و صحراهای خشک و سرد تکله‌مکان و گبی در فلات مرتفع مغولستان جای گرفته‌اند. تپه‌ها و رشته‌کوه‌های کم‌ارتفاع بیشتر نواحی جنوب چین را دربرگرفته‌اند و شرق میانی چین میزبان دلتای دو رودخانه اصلی این کشور یعنی رود زرد و یانگ‌تسه است. بخش غربی این سرزمین پوشیده از کوه‌های بسیار مرتفع از جمله هیمالیاست. مرتفع‌ترین نقطه دنیا یعنی قله اورست به ارتفاع ۸۸۴۸ متر مرز چین و نپال است و پست‌ترین نقطه چین که سومین نقطه پست دنیاست در بستر دریاچهٔ خشک آدینگ در فرونشست تورپان ۱۵۴ متر پایینتر از سطح دریاهای آزاد است.

فصل‌های خشک و فصل‌های مرطوب همراه با باران موسمی شرایط آب‌وهوایی غالب در بیشتر نقاط چین است که اختلاف دمای قابل توجه بین تابستان و زمستان را در پی دارد. در زمستان بادهای شمالی سرد و خشک می‌وزد و بادهای جنوبی از سواحل دریا در نقاط جنوبیتر گرم و مرطوب است. طوفان‌های موسمی (در حدود ۵ مورد در سال) در امتداد سواحل جنوبی و شرقی،سیل‌های مخرب، سونامی، زلزله، رانش زمین و خشکسالی از بلایای طبیعی منطقه چین هستند.

گسترش بیابان‌ها به ویژه بیابان گبی یک معضل زیست‌محیطی مهم در چین است. هرچند درختکاری در مرزهای بیابان از دهه ۱۹۷۰ به بعد تعداد طوفان‌های شن را کاهش داده اما خشکسالی مستمر و شیوه نامناسب کشاورزی موجب طوفان‌های شنی شده که بهار هر سال شمال چین را در می‌نوردد و حتی به کره و ژاپن هم می‌رسد. دیده‌بان محیط زیست چین در سال ۲۰۰۷ اعلام کرده که هر سال چهار هزار کیلومتر مربع به بیابان‌های این کشور افزوده می‌شود. آب شدن یخچال‌های هیمالیا هم نگرانی دیگری است که می‌تواند بحران کمبود آب را برای صدها میلیون نفر به همراه بیاورد.

 

 

 

  تعطیلات رسمی

تعطیلات رسمی  کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

تعطیلات آخر هفته در کشور چین شنبه و یکشنبه می باشد و سایر تعطیلات رسمی به شرح زیر است:

آغاز سال نو مسیحی …………….  1  ژانویه برابر 11 دی ماه

تعطیلات آغاز سال نو میلادی ……………. 3-2 ژانویه برابر 12 و 13 دی ماه

 ———————————————————————

شب عید بهاره

سال 2015 …………… 18فوریه  برابر  29 بهمن سال 93

سال 2016 …………… 7 فوریه برابر 18 بهمن سال 94

سال 2017 …………… 27 ژانویه برابر 8 بهمن سال 95

 ——————————————————————-

سال نو چینی

سال 2015 ……………. 19 فوریه برابر 30 بهمن سال 93

سال 2016 ……………. 8 فوریه برابر 19 بهمن سال 94

سال 2017 ……………. 28 ژانویه برابر 9 بهمن سال 95

 * تعطیلات سال نوی چینی عموما” بین یک تا دوهفته بطول می انجامد. ضمن اینکه سال نوی چینی بر اساس سال قمری محاسبه می گردد که عموما” در ماههای ژانویه و فوریه در سالهای مختلف متغییر است.

 ——————————————————————-

تعطیلات هفته طلایی جشن بهاره

سال 2015 ……………. 24-20 فوریه برابر 1 الی 5 اسفند سال 93

سال 2016 ……………. 13-8 فوریه برابر 19 الی 24 بهمن سال 94

سال 2017 ……………. 29 ژانویه الی 2 فوریه برابر 10 الی 14 بهمن 95

 ——————————————————————-

روز بزرگداشت مردگان ……………. 5 آوریل برابر 16 فروردین ماه

 ——————————————————————-

روز کارگر ……………. 1 مه برابر 12 اردیبهشت ماه

* این تعطیلی عموما” به مدت یک هفته بطول می انجامد.

 ——————————————————————-

عید قایق اژدها

سال 2015 …………… 20 ژوئن برابر 30 خرداد 94

سال 2016 ……………. 9 ژوئن برابر 20 خرداد سال 95

سال 2017 ……………. 30 مه برابر 9 خرداد سال 96

 ——————————————————————-

روز وسط پائیز – تعطیلات پاییزه

سال 2015 …………….. 27 سپتامبر برابر 5 مهر سال 94

سال 2016 …………….. 15 سپتامبر برابر 25 شهریور سال 95

سال 2017 …………….. 4 اکتبر برابر 12 مهر سال 96

 ——————————————————————-

روز ملی چین ………………. 1 اکتبر برابر 10 مهر ماه

تعطیلات هفته طلایی روز ملی چین ……………… 7-2 اکتبر برابر  11 الی 16 مهر 94

*تعطیلات روز ملی چین به مدت یک هفته بطول می انجامد.

تور گوانگجو

در این مطلب به زیر مجموعه ای از تور گوانگجو می پردازیم، که می توانند شامل تعداد روزهای اقامت مسافران باشند، به طور مثال ممکن است تور گوانگجو به صورت هفت شب و هشت روز اقامت در هتلی پنج ستاره باشد، که همراه با صبحانه، ناهار، شام باشند، بسته به نوع و روزهای تور گوانجو ممکن است چند روزی را به گشت و گذار و تفریحات اختصاص دهند، سپس برنامه های دیگری در پیش داشته باشند. در این تور گوانجو، به دلیل اینکه بسیاری از مسافران با زبان چینی آشنا نیستند، می توانند از امکان داشتن مترجم زبان فارسی و چینی بهره ببرند. حتی ممکن است بیمه مسافرتی هم به مسافران تعلق پیدا کند.

 هتل های پیشنهادی کشور چین درتور چین که می توانید در آن اقامت داشته باشید :

  • هتل بیجینگ ماریوت سیتی وال

هتل Beijing Marriott City Wall با ارائه امکاناتی نظیر اقامت لوکس، نظافت شبانه روزی، مرکز آب گرم، استخر سرپوشیده گرم و 5 رستوران و بار از میهمانان خود استقبال میکند. اتاقهای بزرگ هتل از شیشه های دو جداره، تلویزیون با گیرنده ماهواره، میز کار و سیستم تهویه مطبوع برخوردار میباشند.

  • هتل هیلتون بیجینگ

هتل Hilton Beijing، در فاصله 20 دقیقه ای با ماشین تا فرودگاه بین المللی پکن و جاذبه هایی همچون میدان Tiananmen قرار گرفته است. هتل با ارائه خدماتی از قبیل دفتر گردشگری، استخر سرپوشیده و رستوران های شبانه روزی پذیرای میهمانان خود میباشد.

  • کراون پلازا سان پالاس بیجینگ

هتل Crowne Plaza Sun Palace Beijing، در منطقه Taiyanggong، و تنها در فاصله یک کیلومتری مرکز بین المللی نمایشگاه های شهر پکن قرار گرفته است. هتل اقامتی را به همراه 4 رستوران، یک استخر سرپوشیده، زمین تنیس و پارکینگ رایگان به میهمانان ارائه میدهد.

  • هتل بیجینگ ماریوت نرتایست

هتل Beijing Marriott Northeast، در مرکز منطقه تجاری Chaoyang واقع و امکاناتی را از قبیل اقامت لوکس، تلویزیون های LCD 42 اینچی، استخر گرم سرپوشیده، مرکز آب گرم، مرکز بدنسازی و 5 رستوران به میهمانان ارائه میدهد .

تور چین | تور مالزی |تور دبی | تور ارمنستان | تور تایلند 

تور چین

تور چین

این روزها با وجود خطوط هواپیمایی ارزان قیمت ، سفر به قدیمی ترین کشور جهان آسان تر شده است. در کشور چین مکان هایی وجود دارد که همه آنها را می شناسند ، مثلا شهر ممنوعه، میدان تیان آن من و دیواربزرگ چین. همه ما این مکان ها را می شناسیم و اگر به تور چین برویم  مطمئنا سری به آنها خواهیم زد. بنابراین تصمیم گرفته ایم تا مکان هایی را به شما معرفی کنیم که کمتر با آنها آشنا هستید .

برخی از مکان های دیدنی کشور چین که بهتر است در تور چین از آنجا دیدن کنید …

nav-bott1

  •  شهر لی جیانگ

    شاید بتوان لی جیانگ را ونیز از نوع چینی دانست. اگرچه بخش عمده این شهر مدرن و پرجمعیت است، “لیجیانگ قدیم” منطقه ای روستایی مملو از کانال ها، پل های سنگی، معماری سنتی چین و فرهنگ و سنت اصیل چینی است، که دیگر نمی توان آن را به اسانی در چین مدرنیزه شده پیدا کرد.

  • غارهای ژیجین

    این غارهای عظیم الجثه مساحتی معادل 30000 متر مربع را پوشش داده و ارتفاع سقف آنها گاهی به 185 متر می رسد. اگرچه رودخانه ای که سال ها پیش این غارها را به وجود آورد دیگر جریان ندارد، هنوز نهرها و جریان های آب زیرزمینی راه خود را به سمت ساختارهای سنگی عجیب می پیمایند.

  • گویلین

    این شهر را زیباترین شهر چین می دانند. گویلین در کنار رودخانه لی در جنوب چین قرار گرفته  و جنگل های سرسبز و طبیعت فوق العاده چین آن را احاطه کرده اند. علیرغم گرایش روزافزون چین به غرب و فرهنگ غربی، گویلین همچنان تاریخ غنی خود را حفظ کرده است.

    تپه خرطوم فیل، رودخانه شکوفه های هلو، و آبشار گودنگ جزو جاذبه های این شهر محسوب می شوند.

  • کوه چان بای شان

    رودخانه ای به نام رودخانه بهشت در کنار این آتشفشان خاموش جریان دارد. این منطقه بهارهای گرمی دارد و پارک ملی که در کنار آن واقع شده است محل زندگی گونه های جانوری مختلفی از جمله خرس ها، گوزن ها، پلنگ ها و غیره است.

  •  پارک ملی دره 9 روستا

شهرت این پارک ملی به آبشارها، روستاهای تبتی، رودخانه های خوشرنگ و جانوران منحصر به فردی که دارد بر می گردد. این پارک بیشتر به رویا شبیه است تا واقعیت. در بعضی از 9 روستایی که این دره نام خود را از آنها گرفته است هنوز ساکنانی وجود دارد.

گردش در سراسر این پارک و مشاهده ویژگی های منحصر به فرد آن حدود 3 روز وقت لازم دارد.

  • راه آهن چینگهای، تبت

این راه آهن متفاوت و منحصر به فرد مرتفع ترین راه آهن جهان است و پنجره های قطارهای آن به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند اکسیژن کافی به داخل بفرستند.

ارتفاع این خط آهن 1956 کیلومتری به 4000 متر و سرعت آن به 120 کیلومتر بر ساعت می رسد. بهای بلیط های این قطار از 226 یوان شروع می شود و حتی مسیر پکن تا لهاسا تنها 1260 یوان هزینه خواهد داشت.

این قطار از کوهستان ها، رودخانه ها و علفزارهای دورافتاده می گذرد. در طول مسیر پکن به لهاسا حدود 49 ایستگاه وجود دارد. بنابراین مسافران می توانند از قطار پیاده شوند و به اطراف سری بزنند.

تور چین

تور چین

تور چین

تور چین

   

  آب و هوا 

   آب و هوای کشور چین که لازم است قبل از رفتن به تور چین بدانید :

آب و هوای این کشور بسیار متنوع می‌باشد از مناطق گرمسیر و بارانی در جنوب تا بسیار سردسیر شمال را شامل می‌شود . چین دارای آب و هوایی چهار فصل است و در بعضی نقاط آن به فاصله تنها چند کیلومتر چند نوع آب و هوا وجود دارد .

فصل‌هاي بهار و پاييز مناسب‌ترين زمان‌هاي سفر به چین هستند در حالي كه مناطق شمالي چين در اكثر فصل‌ها داراي سرما و يخبندان شديد هستند در اواسط تابستان بيشترين توريست را به خود جذب مي‌كند. در شهر‌هاي مركزي تابستان گرم و شرجي از اواخر بهار تا اوايل شهريور ادامه دارد و اين در حالي است كه در اين زمان در مناطق سردسير و شمالي چين بارش‌هاي موسمي بسيار زياد است. فصل توفاني در سواحل شمال شرق چين از اوايل مرداد تا اواخر شهريور است.

 
                        

   فرهنگ

برخی از فرهنگ های کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

فرهنگ و آداب و رسوم چین

سال نو چینی از مهم ترین تعطیلات سنتی مردم چین است. گاهشماری چینی، گاهشماری ترکیبی شمسی- قمری است و حرکت خورشید، ماه و ستارگان، تعیین کننده روزها، ماه‌ها و سال‌ها هستند. سال نو، با پدیدار شدن ماه در نخستین روز سال آغاز می‌شود و به همین علت گاه به آن سال نوی قمری نیز گفته می‌شود. جشن سال نو، عموماً پانزده روز به طول می‌انجامد و با جشن فانوس پایان می یابد.

 آداب و رسوم سال نو در کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

چینی‌های بودایی، در این روز از خوردن گوشت پرهیز می‌کنند. بودائیان بر این باورند که روشن کردن آتش و استفاده از کارد در روز اول سال نو، خوش یمن نیست؛ بنابراین معمولاً غذای این روز، از قبل پخته می‌شود. همچنین در این روز، چینی‌ها به دیدار و بازدید بزرگترهای خانواده می‌روند. رقص شیر یکی از کهن‌ترین آیین‌های چینی است که در این روز انجام می‌پذیرد. برخی خانواده‌ها برای از بین بردن شرّ ارواح خبیثه، این گروه‌های عروسک گردان را به خانه دعوت می‌کنند تا با آهنگ‌ها و رقص‌های خاص، بدیمنی این روز را از بین ببرند. از دیگر آداب و رسوم این جشن، هدیه پاکت سرخ است.

 جشن فانوس

جشن فانوس، جشن سنتی چین است که در روز پانزدهم نخستین ماه سال قمری در گاهشماری چینی جشن گرفته می‌شود؛ این جشن نمایانگر پایان سال نوی چینی است، و آماده‌سازی برای آن از روز دهم سال نو آغاز می‌شود. در این روز در بین چینی ها مرسوم است که ردیف‌هایی از شمع را در جلوی خانه‌هایشان روشن می‌کنند و هنگام شب، فانوس در دست،مسیر می‌پیمایند. ریشه این جشن به امپراتوری هان و بیش از 2000 سال پیش بازمیگردد.

 آداب و رسوم در اعیاد کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

عید بهار در چین:  از9 فوریه سال جاری ایام عید بهار سنتی چین آغاز می‌شود. عید بهار در واقع همانند عید نوروز ایران عید ملی فرخنده و پرنشاط است. به طور کلی از قدیم الایام سال در تقویم کشاورزی چینی با 12 نام حیوان یعنی گاو، ببر، مار، موش، خوک، میمون، خرگوش، اسب، خروس، گوسفند، سگ و اژدها مشخص شده است.

در روایات قدیمی‌چین اژدها همواره به موجودی صاحب نیرو و قدرت جسورا و بیباک ترسیم شده است و از دیدگاه مردم چنین روحیه ای دقیقا سمبل ایده ال ملت چین است. مردم اژدها این حیوان افسانه‌ای را می‌پرستند و آرزومندند تا اژدها خجستگی و میمنت را برایشان به همراه بیاورد.

به رسم و عادت عامیانه در چین ایام عید بهار از 23 دسامبر شروع می‌شود و تاعید فانوس در تاریخ 15 ماه آینده خاتمه می‌یابد که جمعا سه هفته طول می‌کشد. به منظور گرامیداشت ایام عید از شهرها گرفته تا دهات، مردم فعالیتهای مختلفی را انجام می‌دهند و جشنهایی برپا می‌کنند. درروستاها کشاورزان به خانه تکانی و شستن البسه و لحاف وغیره می‌پردازند تا با پاکی و پاکیزگی به پیشواز سال نو بروند. آنان همچنین کیکهای گوناگونی مانند مشکلات و آب نبات، کیک، گوشت و سبزیجات برای پذیرایی از مهمانان تهیه می‌کنند. درشهرهای بزرگ مقدمات عید نیز از مدتها قبل ازعید شروع می‌گردد. سازمانها و ادارات فرهنگی و گروههای هنری برنامه‌های هنری خود را آماده می‌سازند و در پارکها برنامه‌های تفریحی و بازی‌های گروهی جدید و بیشماری برای مردم انجام می‌شود. موسسات تجاری نیز برای اقناع مشتریان خود کالاها و اجناس متنوع را از کشورها و حتی خارج از چین وارد می‌کنند.

عید بهار چین همانند عید نوروز ایران عید ملی فرخنده و پرشکوه و پر نشاط است. به طور کلی در نواحی مختلف چین رسوم و عاداب سنتی برای برگزاری این عید متفاوت است. 
اما ضیافت شام با حضور کلیه اعضای خانواده درشب آستانه عید چه در شمال چه در جنوب کشور لازم و ضروری است. در جنوب این غذا غالبا از بیش از 10 خوراک تشکیل می‌شود که در میان آنها ماهی و خوراکی تهیه شده از خمیر لوبیا باید دیده شود. زیرا این دو خوراک در تلفظ به چینی با ” مرفعه بودن ” تقریبا یکی است.. دربعضی مناطق مردم به آتش زدن ترقه و آتش بازی هم می‌پردازند. ازاول سال نو اعضای خانواده ملبس به لباسهای زیبا و نو به استقبال مهمانان و یا دیدار از خویشاوندان و دوستان می‌پردازند.

آنان هنگام ملاقات جملات مبارکی چون ” سال نومبارک” و ” یا عید بهار مبارک باد “را می‌گویند و سپس به خوردن میوه و شکلات و چای مشغول می‌شوند و با هم گفت و گو می‌کنند. در ایام عید بهار برنامه‌های هنری و تفریحی جالب توجه و رنگارنگ است. دربعضی جاها اپراها و فیلمهای ویژه عید به معرض نمایش گذارده می‌شود و د ربعضی مناطق دیگر برنامه‌های هنری عامیانه نظیر رقص شیر، یان گو و رقص با چوب پا و غیره به این ترتیب محیطی مملو از وجد و شعف و شادی برهمه جا حکمفرما است.

گفتنی است که برحسب کردن تابلوهای خونویسی ونقاشی‌های ویژه عید بهار روی دیوار، روشن کردن فانوس نیز از جمله برنامه‌های عید بهار است. درایام این عید جشن فانوس نیز جلوه ای خاص دارد.

فانوسهای رنگی درواقع از جمله هنرهای دستی و سنتی مردمی‌چین است. مردم با دست داشتن اشکال مختلف متنوع فانوسها که بر روی آن شکل حیوانات مناظر طبیعی و چهره‌های قهرمانان ترسیم شده است در یک جا جمع می‌شوند و شادی می‌کنند.

هفتمین شب ماه هفتم: هفتمین روز ماه هفتم به تقویم سنتی چین به عنوان ” روز عشق چین” در میان مردم رایج شد. این روز هم عید دختر، عید آرزوی کسب مهارت نامیده شد. در سالهای گذشته، این روز برای دختران چین مهمترین روز محسوب می‌شد.

طبق اساطیر چین، گاوچران و خانم بافنده در شب هفتم ماه هفتم در آسمان به وصل رسیدند. به همین دلیل، دختران نیز با آماده کردن سبدهای میوه دعا می‌کردند که مثل آن خانم بافنده عشق پایدار داشته باشند.

داستان گاوچران و خانم بافنده معروفترین داستان عشق چین به شمار می‌آید. می‌گویند: گاوچران پسر فقیری بود و با گاو خود زندگی می‌کرد. خانم بافنده دختر امپراتور آسمان بود. روزی خانم بافنده به دنیا هبوط کرد و گاوچران را دید.

آن دو نفر دوست و بتدریج عاشق دیگر شدند. خانم بافنده چون می‌خواست با گاوچران ازدواج کند، تصمیم گرفت دیگر به آسمان برنگردد. ولی به زودی امپراتور آسمان متوجه شد که دخترش گم شده و خیلی عصبانی شد. او نمی‌گذاشت که دخترش با مردم عادی ازدواج کند. خانم بافنده نمی‌توانست از پدرش سرپیچی کند و به آسمان رفت. بدین جهت، زن و شوهر پرعاطفه از هم جدا شد. گاوچران نمی‌خواست خانمش او را ترک کند و دنبال خانم بافنده رفت. نزدیک بود که پیدایش کند، ولی امپراتور به آسمان آمد و بین دو نفر یک جاده شیری وسیع گذاشت تا آنها نتوانند از آن عبور کنند. گاوچران و خانم بافنده فقط یکدیگر را نگاه می‌کردند و گریه می‌کردند. 
روزها گذشت، گاوچران و خانم بافنده آنجا ماندند. آخر عشق وفادار آنها امپراتور آسمان را تخت تاثیر قرار داد. او دستور داد: در هفتمین روز ماه هفتم، به وسیله کلاغ زاغی پلی روی جاده شیری گذاشته شود تا گاوچران و خانم بافنده همدیگر را ملاقات کنند.

بدین جهت در این شب، جوانان جمع می‌شود و به آسمان نگاه می‌کنند. مثل اینکه گاوچران و خانم بافنده را می‌بینند و به آنها تبریک می‌گویند.

یک بازی مخصوص هم در میانشان رواج داشت. یعنی مسابقه دادن تا ببینند کدام یک نخ کردن سوزن را بهتر بلد هستند. کسی که شکست می‌خورد باید هدیه کوچک به دیگران بدهد. هدف این بازی تنها مسابقه نیست بلکه جالبتر کردن عید است.

عید چون یانگ: پنجمین روز ماه پنجم به تقویم کشاورزی چین عید قایق اژدها نام دارد. در مقایسه با عیدهای دیگر، عید قایق اژدها اسامی‌گوناگون دیگری نیز دارد. این روز هم به نام‌های عید ماه، عید اشعار، عید دختر و عید ” زون زی” مشهور است.

مردم چین در عید قایق اژدها نوعی خوراک به نام “زون زی” می‌خورند.” زون زی” با برگ بامبو و برنج درست می‌شود. بدین ترتیب که درون برگ بامبو برنج و گوشت می‌گذارند و می‌پیچند و بعد آن را می‌پزند. مناسبت خوردن این خوراک در این روز مشخص است.

 فرهنگ چای چین کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

چین محل اصلی تولید چای محسوب می‌شود و قبل از کشورهای دیگر جهان منابع درخت چای را کشف و از آن استفاده کرده است. اگر به چین سفر کنید، به غیر از دید و بازدید کوه‌ها و منظره‌های معروف چین، سفر به محل تولید چای چین نیز نوعی انتخاب عاقلانه محسوب می‌شود. در آنجا می‌توانید شخصا متوجه شوید که چای چطور تولید می‌شود و می‌توانید چگونگی چای را بنوشید و مزه كنید.

 

 

 واحد پول

 اولین نکته ی مهم قبل از سفر به یک کشور خارجی و تور چین  اطلاع از واحد پول آن کشور است . باید بدانیم که در آن کشور مردم از چه واحد پولی در معاملاتشان استفاده می کنند و واحد پول ما چه  ارزشی دارد.

تور چین  را خریداری کرده اید و قبل از سفر باید بدانید که واحد پول این کشور چیست …

پول چین ژن مین بی یا ” یوان ” نام دارد که از بانک خلق چین ان را منتشر می کند. واحد اصلی پول یعنی یوان است و واحد فرعی آن “جیائو ” و فن است. هر یک یوان برابر ده جیائو و هر جیائو برابر ده فن است. اسکناس های یوان چین شامل یک یوانی ، دو یوانی ، پنج یوانی،ده یوانی، پنجاه یوانی ، یک صد یوانی است و اسکناس های جیائو نیز یک ، دو ، پنج جیائو ست( واحد پول چین )

چین دارای سکه های یک ، دو وپنج فنی است . علامت مخفف یوان ژن مین بی تبدیل ارز در چین ارزهای کشور دیگر شامل : دلار امریکا – پوند انگلیس– فرانک فرانسه – مارک آلمان –ین ژاپن – دلار استرالیا شیلینگ اتریش- فرانک بلژیک – دلار کانادا – گانبی – فرانک سوئیس – کرون دانمارک – گولدن هلند – کرون نروژ – کرون سوئد- دلار سنگاپور – رینگیت مالزی – لیره ایتالیا – مکایو بی – مارک فنلاند وغیره قابل تبدیل است . طبق مقررات قانون مدیریت ارز در چین، در داخل مرز جمهوری خلق چین،گردش ارز و تسویه حساب ارزی ممنوع ا ست . به منظور ایجاد تسهیلات برای مهمانان و هموطنان هنگ کنگی و مکائویی و تایوانی دراین کشوربرای استفاده از پول ، بانک چین و سایربانکهای مشخص ارزی ، علاوه بر انجام کارهای مربوطبه چک های مسافرتی و تبدیل اعتبار نامه بانکی به ژن مین بی، تبدیل 22 نوع ارز تابی جدید تایوان به ژن مین بی را انجام می دهند. به علاوه برای تسهیلات کسانی که به تبدیل پول نیاز دارند در بعضی هتلها و یا فروشگاه ها نیز این کار انجام می گیرد.

پس از تبدیل ارز، مهمانان هنگام ترک این کشور می توانند با رسید تبدیل ارز که اعتبار ان شش ماه است پول خود را به ارز تبدیل کنند . تبدیل ارز طبق اوضاع روز وبا قیمت های متفاوت انجام می شود.از جمله تبدیل چک مسافرتی- اعتبارنامه بانکی – حواله پول وغیره . هنگام تبدیل ارزی از جمله تبدیل نقدی ارز از بهای فروش و برای تبدیل به نقدی ارز از بهای خرید نقدی استفاده می گردد. برخی اعتبارنامه های بانکی کشورهای خارجی در چین صورت می گیرد اکنون در این کشور اعتبارنامه و کارت های بانکی قابل استفاده است .

 

               

  دین و زبان

 مذهبچین در طول تاریخ تحت تأثیر مذاهب و مکاتب فکری مختلفی بوده‌است. به طور تاریخی سه مکتب اصلی این کشور کنفوسیوس‌گرایی، بودایی، و تائویی بوده‌اند که هر یک تأثیر به‌سزایی در شکل‌گیری فرهنگ چینی گذاشته‌اند. در سنت‌های مذهبی و بومی عناصری از هر سه آنها دیده می‌شود. تحقیقی که در سال ۲۰۰۸ در روستاهای ۶ استان مختلف انجام شد به این نتیجه رسید که:

«بیش از دوسوم کل افرادی که خود را مذهبی می‌دانستند یعنی ۳۱ درصد کل افراد، نمی‌توانستند مشخص کنند که پیرو چه مذهبی هستند… آنها معتقد بودند که نیروهای فرا طبیعی بر سرنوشت انسان تسلط داشته یا بسیار تاثیرگذارند و باور داشتند که سرنوشت آنها با پیشکش قربانی به خدایان یا ارواح نیاکان قابل تغییر است. این نوع باورها و سنت‌ها ریشه عمیقی در فرهنگ سنتی چینی و عرف جوامع محلی داشتند»

تحقیقات مختلف در مورد اینکه چه میزان از چینی‌ها مذهبی هستند، نتایج متفاوتی داشته‌است. یک تحقیق در سال ۲۰۰۷ به این نتیجه رسیده که تنها ۳۱ درصد چینی‌های بالای ۱۶ سال به مذهب اعتقاد دارند اما تحقیق دیگری در سال ۲۰۰۶ میزان لامذهبی در چینی‌ها را ۴۶ درصد برآورد کرده است.

نظرسنجی دیگری از گروه تحقیقاتی هوریزون در سال ۲۰۰۷ نشان داد که ۱۱ تا ۱۶ درصد چینی‌ها خود را بودایی، ۳ تا ۴ درصد مسیحی و یک درصد مسلمان معرفی می‌کنند.

زبان

زبان رسمی چین گویش استاندارد زبان ماندارین است. حدود ۷۰ درصد مردم چین به گویش‌های مختلف زبان ماندارین صحبت می‌کنند. گویش استاندارد این زبان که برگرفته از گویش پکنی است زبان ارتباطی گروه‌های مختلف زبانی در سراسر چین است. ۲۲۹ زبان زنده دیگر نیز در چین تکلم می‌شود که اغلب آنها به گروه زبان‌های چینی از خانواده چینی-تبتی تعلق دارند. زبان‌های وو (شامل شانگهایی)، یوئه (شامل کانتونی و تایشانی)، مین (شامل هوکین)، شیانگ و هاکا از جمله مهمترین زبان‌های این گروه هستند.

زبان‌های شاخه تبتی – برمه‌ای مثل شیانگ، ناسی و یی نیز در نقاط مختلف تبت و دشت‌های یون‌نان-گویجو صحبت می‌شوند. سایر اقلیت‌های زبانی جنوب غرب چین هم جوانگ،تایلندی، دونگ و سویی از خانواده تایلندی-کادای، میائو و یائو از خانواده همونگ-مین، و وا از خانواده آستروآسیایی هستند. در شمال شرق و شمال غرب چین هم گروه‌های قومی اقلیتی زندگی می‌کنند که به زبان‌های آلتایی همچون منچو و مغولی و چندین زبان از گروه ترکی‌تبار مثل اویغوری، قزاقی، قرقیزی و سالار سخن می‌گویند. زبان کره‌ای نیز زبان مادری گروهی از اهالی مرز چین و کره شمالی است. سریکلی زبان تاجیک‌های غرب سین‌کیانگ است که به گروه زبان‌های ایرانی شرقی از خانواده هندواروپایی تعلق دارد. بومیان تایوانی نیز که اقلیت کوچکی در خاک اصلی چین هستند به زبان‌های خانواده آسترونزی سخن می‌کویند.

حروف چینی هزاران سال است که برای نوشتن زبان‌های چینی استفاده می‌شود. این نویسه‌ها به گویش‌وران زبان‌ها و گویش‌های مختلف که برای هم قابل فهم نیستند، اجازه می‌دهند که از طریق نوشتار منظور هم را متوجه شوند. در سال ۱۹۵۶ دولت چین حروف چینی ساده‌شده را معرفی کرد که امروزه چینی سنتی را منسوخ کرده‌است. الفبای استانداردی هم برای لاتین‌نویسی زبان چینی تهیه شده که به پین‌یین معروف است. زبان تبتی از الفبایی بهره می‌گیرد که از متن‌های هندی اقتباس شده و زبان اویغوری بیشتر باالفبای فارسی-عربی نگاشته می‌شود. خط مغولی و خط منچو نیز از الفبای باستانی اویغور اقتباس شده‌اند. زبان جوانگ نیز امروزه از الفبای لاتین برای نگارش بهره می‌برد.

 

 

    موقعیت های جغرافیایی

موقعیت جغرافیایی کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

مساحت جمهوری خلق چین حدود ۹٫۶ میلیون کیلومتر مربع است و پس از روسیه دومین کشور بزرگ دنیا از نظر وسعت خاکی (بدون احتساب آب‌های داخلی) است. از نظر مساحت کل کشور هم سومین یا چهارمین کشور وسیع دنیا (پس از روسیه و کانادا و باتوجه به تعریف دقیق مساحت کلی ایالات متحده آمریکا) به شمار می‌آید.

چین با داشتن ۲۲.۱۱۷ کیلومتر مربع مرز زمینی طولانیترین خط مرزی را در میان تمام کشورهای دنیا دارد. این کشور از شرق و جنوب با دریای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد، و دیگر آبهای آزاد احاطه شده‌است و با ۱۴ کشور هم‌مرز است.

چین در عرض جغرافیایی ۱۸ تا ۵۴ درجه شمالی و طول ۷۳ تا ۱۳۵ درجه شرقی قرار دارد و چشم‌اندازهای طبیعی آن بسیار متنوع است. در شرق چین در کرانه‌های رود زرد و دریای چین شرقیدشت‌های آبرفتی پهناور و حاضلخیزی با تراکم جمعیتی بسیار بالا قرار گرفته‌اند. در بخش‌های شمالی در مرز فلات مغولستان داخلی علفزارهای وسیع مشاهده می‌شود و صحراهای خشک و سرد تکله‌مکان و گبی در فلات مرتفع مغولستان جای گرفته‌اند. تپه‌ها و رشته‌کوه‌های کم‌ارتفاع بیشتر نواحی جنوب چین را دربرگرفته‌اند و شرق میانی چین میزبان دلتای دو رودخانه اصلی این کشور یعنی رود زرد و یانگ‌تسه است. بخش غربی این سرزمین پوشیده از کوه‌های بسیار مرتفع از جمله هیمالیاست. مرتفع‌ترین نقطه دنیا یعنی قله اورست به ارتفاع ۸۸۴۸ متر مرز چین و نپال است و پست‌ترین نقطه چین که سومین نقطه پست دنیاست در بستر دریاچهٔ خشک آدینگ در فرونشست تورپان ۱۵۴ متر پایینتر از سطح دریاهای آزاد است.

فصل‌های خشک و فصل‌های مرطوب همراه با باران موسمی شرایط آب‌وهوایی غالب در بیشتر نقاط چین است که اختلاف دمای قابل توجه بین تابستان و زمستان را در پی دارد. در زمستان بادهای شمالی سرد و خشک می‌وزد و بادهای جنوبی از سواحل دریا در نقاط جنوبیتر گرم و مرطوب است. طوفان‌های موسمی (در حدود ۵ مورد در سال) در امتداد سواحل جنوبی و شرقی،سیل‌های مخرب، سونامی، زلزله، رانش زمین و خشکسالی از بلایای طبیعی منطقه چین هستند.

گسترش بیابان‌ها به ویژه بیابان گبی یک معضل زیست‌محیطی مهم در چین است. هرچند درختکاری در مرزهای بیابان از دهه ۱۹۷۰ به بعد تعداد طوفان‌های شن را کاهش داده اما خشکسالی مستمر و شیوه نامناسب کشاورزی موجب طوفان‌های شنی شده که بهار هر سال شمال چین را در می‌نوردد و حتی به کره و ژاپن هم می‌رسد. دیده‌بان محیط زیست چین در سال ۲۰۰۷ اعلام کرده که هر سال چهار هزار کیلومتر مربع به بیابان‌های این کشور افزوده می‌شود. آب شدن یخچال‌های هیمالیا هم نگرانی دیگری است که می‌تواند بحران کمبود آب را برای صدها میلیون نفر به همراه بیاورد.

 

 

 

  تعطیلات رسمی

تعطیلات رسمی  کشور چین که خوب است در تور چین بدانید :

تعطیلات آخر هفته در کشور چین شنبه و یکشنبه می باشد و سایر تعطیلات رسمی به شرح زیر است:

آغاز سال نو مسیحی …………….  1  ژانویه برابر 11 دی ماه

تعطیلات آغاز سال نو میلادی ……………. 3-2 ژانویه برابر 12 و 13 دی ماه

 ———————————————————————

شب عید بهاره

سال 2015 …………… 18فوریه  برابر  29 بهمن سال 93

سال 2016 …………… 7 فوریه برابر 18 بهمن سال 94

سال 2017 …………… 27 ژانویه برابر 8 بهمن سال 95

 ——————————————————————-

سال نو چینی

سال 2015 ……………. 19 فوریه برابر 30 بهمن سال 93

سال 2016 ……………. 8 فوریه برابر 19 بهمن سال 94

سال 2017 ……………. 28 ژانویه برابر 9 بهمن سال 95

 * تعطیلات سال نوی چینی عموما” بین یک تا دوهفته بطول می انجامد. ضمن اینکه سال نوی چینی بر اساس سال قمری محاسبه می گردد که عموما” در ماههای ژانویه و فوریه در سالهای مختلف متغییر است.

 ——————————————————————-

تعطیلات هفته طلایی جشن بهاره

سال 2015 ……………. 24-20 فوریه برابر 1 الی 5 اسفند سال 93

سال 2016 ……………. 13-8 فوریه برابر 19 الی 24 بهمن سال 94

سال 2017 ……………. 29 ژانویه الی 2 فوریه برابر 10 الی 14 بهمن 95

 ——————————————————————-

روز بزرگداشت مردگان ……………. 5 آوریل برابر 16 فروردین ماه

 ——————————————————————-

روز کارگر ……………. 1 مه برابر 12 اردیبهشت ماه

* این تعطیلی عموما” به مدت یک هفته بطول می انجامد.

 ——————————————————————-

عید قایق اژدها

سال 2015 …………… 20 ژوئن برابر 30 خرداد 94

سال 2016 ……………. 9 ژوئن برابر 20 خرداد سال 95

سال 2017 ……………. 30 مه برابر 9 خرداد سال 96

 ——————————————————————-

روز وسط پائیز – تعطیلات پاییزه

سال 2015 …………….. 27 سپتامبر برابر 5 مهر سال 94

سال 2016 …………….. 15 سپتامبر برابر 25 شهریور سال 95

سال 2017 …………….. 4 اکتبر برابر 12 مهر سال 96

 ——————————————————————-

روز ملی چین ………………. 1 اکتبر برابر 10 مهر ماه

تعطیلات هفته طلایی روز ملی چین ……………… 7-2 اکتبر برابر  11 الی 16 مهر 94

*تعطیلات روز ملی چین به مدت یک هفته بطول می انجامد.