در تور تایلند این لذت را از دست ندهید!

تور تایلند و تجربه میوه های بسیار خوشمزه آن!

با دیدن عنوان شاید تعجب کرده باشید که این لذت چه چیزی است که در تور تایلند نباید از دست داد؟! حتی دوستی سوال می کرد که در سفری که با تور تایلند داشته است، از تفریحات تایلند، هتل های تایلند، زیبایی های تایلند، جاذبه های تایلند و دیدنی های تایلند بسیار لذت برده است، اما لذتی دیگر هم می توان به این جذابیت های خاص اضافه کرد؟ باید بگوییم که صد البته چنین جذابیتی وجود دارد، آن هم تجربه خوردن غذاها و میوه های تایلندی است که حس تازه ای از مکانی جدید را به شما می دهد که می تواند خاطراتی را برای شما بسازد و برای شما ماندگار شود.

در واقع میوه های عجیب و غریب تایلندی که در هر گوشه ای از شهرهای تایلند یافت می شوند، حال می خواهیم چند نمونه از این میوه های خوشمزه و در عین حال عجیب را به شما معرفی کنیم :

در تور تایلند این لذت را از دست ندهید!

1.موز تایلندی

اولین چیزی که به ذهن شما خطور می کند این است که این چه فرقی با موزهای ما دارد؟ موزهایی که می خوریم با این ها خیلی متفاوت است؟ باید در جواب شما بگوییم که 20 نوع موز تایلندی در تایلند برداشت می شود، از جمله موز کوچک کال تا موز بزرگ گوشتی تازه ـ که هر کدام نام مخصوصی برای خود دارند. حتی آن ها را می توانید به صورت خشک، خام، آب پز، سرخ شده و یا با شیر نارگیل میل کنید که امتحانشان خالی از لطف نیست.

2.سیب کاستارد

اسمش سیب است اما یک تفاوت هایی با سیب هایی که می خوریم دارد. در واقع با رنگ سبز روشنی که دارد و به اندازه یک توپ تنیس و بافت برجسته که می توانید آن را با قاشق میل کنید. با طعم شیرینی که دارد به دل همه شما می نشیند، دانه های سیاه کوچکی دارد که بسیار جالب هستند.

3.دراگون فروت

اسم جالبی دارد، این طور نیست؟! دراگون یکجورایی همان اژدها می باشد، شباهت هایی هم دارد ولی خیلی رنگ و شکل زیبایی دارد. در واقع این میوه از یک گیاه کاکتوس به دست می آید و مانند کیوی نرم و لذیذ است؛ با قاشق امتحان کنید، پشیمان نمی شوید.

4.دورین

دورین یک میوه پرطرفداری است که نه تنها در خود تایلند طرفدار دارد بلکه در کل دنیا همه عاشق این میوه هستند. اما منتقدان از بوی آن شکایت دارند.

5.گوا

اما می رسیم به میوه ای به نام گوا که آن هایی که آن را تجربه کرده اند می گویند طعم و بوی عجیب غریبی دارد که اصلش به آمریکای مرکزی و غرب هند بر می گردد، بدانید که در کشورهای گرمسیری رشد می کند. اگر سفری به تایلند داشتید، قبلش بگذارید از طعمش برایتان بگوییم، سبز و ترد که در همه فصول پیدا می کنید، حتی بسته به ذائقه تان یا نمک بریزید یا فلفل و لذت ببرید. به تایلندی آن را ینی فرنگ می نامند.

6.جک فروت

دوستداران خربزه خبری خوش داریم، این میوه مانند خربزه ای بزرگ می باشد و شیرین و آبدار است. حتی بافت گوشتی آن را می توان سرخ کرد یا همان خام خورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *